آخرین اخبار
پربیننده ها

عبدالله زاده رئیس دادگستری زیرکوه در گفتگو با پایگاه خبری زیرکوه نیوز،گفت: سودجویان هر ساله هزاران تله زنده گیری هوبره را در دشتهای مرزی خراسان جنوبی برای زنده گیری و قاچاق این پرنده کمیاب به کشورهای عربی جاگذاری میکنند که این اقدام نسل این پرنده را در معرض نابودی قرار داده است.
وی افزود:علاقه اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس به شکار هوبره سبب شده هر ساله افرادی سودجو، مرزنشینان را تحریک به زنده گیری این پرنده کمیاب کنند و متاسفانه سود هنگفت شکار هوبره نصیب سودجویان و دلالان در سایه نشسته میشود و افرادی که در روستاها، تحت تاثیر حرفهای واسطهها میشوند به بهاء ناچیزی در غارت این سرمایههای زیستی شریک میشوند.
عبدالله زاده با بیان اینکه اکثر قاچاقچیان دستگیر شده افراد محلی و بومی منطقه بوده اند گفت:مردم محلی میتوانند بهترین همیاران محیط زیست در برخورد با پدیده قاچاق پرندگان و جانوران باشند.
عبدالله زاده بیان داشت: به منظور حفظ و حراست از این سرمایه خدادادی و بویژه با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) پیرامون این موضوع که ( قضیه محیط زیست خیلی قضیه مهمی است همچنان که در قبال انسان ها احساس مسئولیت می کنیم باید در قبال طبیعت هم احساس مسئولیت کنیم و حفظ حریم محیط ز یست باید جزئی از فرهنگ عمومی شود ) با هرگونه شکار غیر مجاز و یاتجاوز به حیات وحش که نیز موجب تخریب درخچه های مرتعی از نوع طاق وقیچ میگردد بدون اغماض برخود خواهد شد .
رئیس دادگستری شهرستان زیرکوه اظهار کرد: پرنده هوبره جزء پرندگان کمیاب و در خطر انقراض است و به استناد بند الف ماده 13 قانون شکار و صید دارای مجازات سه سال حبس تعزیری ونیز دارای ضرر و زیان ناشی از جرم برای هر قطعه هوبره سیصد میلیون ریال میباشد، با متخلفین با اشد مجازات برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت. در پایان بازدید نشستی با روسای ادارات محیط زیست و منابع طبیعی برگزار شد و مقرر گردید دشتهای منطقه مرزی و دیگر حوزه شهرستان زیرکوه که موردتله گزاری واقع شده بیشتر مورد پایش قرار گیرد تا از قاچاق هوبره و تخریب مراتع جلوگیری گردد.

دیدگاه شما